Arts escèniques

El Festival EVA supera les 100 funcions aquest estiu

En Veu Alta (EVA) es dispersa per municipis del Penedès i el Priorat durant tot el mes de juny

Escampa actuacions en clau de narració oral, teatre de petit format i concerts

La 18a edició del Festival En Veu Alta (EVA) insisteix en escampar la cultura de tradició popular i arrel arreu del Penedès i el Penedès durant el mes de juny. Abans, hi ha un preàmbul, del 13 al 27 de maig a poblacions com Sant Pere de Ribes, Torredembarra, Capellades, Vilanova i la Geltrú i Begues. L’EVA sumarà més de 100 actuacions de formats , sempre en format íntim, en clau de narració oral, recitals, concerts o actuacions teatrals de proximitat. Entre les propostes de major reclam destaca el multipremiat Ocaña, reina de las Ramblas, l’actuació de Oriol Pla i Núria Solina (Absenta) o la narració gore Per què balla en Jan Petit, que tancarà el festival. També actuarà Roger Mas i el grup Chévere (que tot just Barcelona els acaba de descobrir després del N.E.V.E.R .M.O.R.E. al Teatre Lliure.

Enguany, una de les novetats és la instal·lació de 12 telèfons analògics a través del qual l’oient podrà sentir contes d’un minut. Alguns espectacles trenen diferents funcions en diferents municipis. L’EVA preveu dos cartells diferents, bàsicament en elcalendari: el de Les espores de l’EVA que viatja de Sant Pere de Ribes a Torredembarra i Vilanova i la Geltrú (i que es programa del 13 al 20 de maig); i el clàssic del Penedès (que concentra les actuacions del 3 al 26 de juny).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia