Música

Joan Colomo obre el festival Microclima de Camprodon

Sant Miquel de Cavallera començar la cinquena edició del festival Microclima de Camprodon amb un concert de Joan Colomo. Es tracta del primer concert dels cinc que s’han programat, a l’aire lliure en diversos punts del municipi, per gaudir de la música i d’un entorn d’excepció.

Amb un format íntim i en solitari, el cantant vallesà interpretarà cançons de “Disc trist”, el seu darrer treball i alguns dels seus temes més icònics. El 21 de maig al passeig Maristany concert d’Obeses, que estrenarà les primeres cançons de “L’ai al cor”, el nou disc que estan preparant. El 28 de maig, la garrotxina Agnès Algueró presentarà una proposta intimista, a la font del Botàs, amb el seu nou disc el “Bosc endins”, un treball que compta amb les col·laboracions de Guillem Roma o Anna Ferrer, entre altres. El 4 de juny a Beget el concert anirà a càrrec de Tarta Relena, un duet de folklore a cappella format per Marta Torrella i Helena Ros. El cicle de concerts conclou al monestir de Sant Pere l’11 de juny amb Montse Castellà, que presentarà el seu quart disc, “Salicòrnia”, que reivindica la música com a última trinxera i com a eina de transformació social.

Tots els concerts començaran a les 19h i seran gratuïts amb entrada lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia