Cinema

CINEMA

Entrades a 3,50 euros en 59 cinemes de tot Catalunya

La Festa del Cinema se celebra els dies 3, 4 i 5 de maig

‘Alcarràs’, ‘El hombre del norte’, ‘Bèsties salvatges: Els secrets d’en Dumbeldore’, ‘CODA’ o ‘Dónde está Anne Frank’ són alguns dels títols que es podran veure

Un total de 59 cinemes de Catalunya s’han adherit a la Festa del Cinema, que ofereix entrades a 3,50 euros durant tres dies: aquest dimarts, 3 de maig, el dimecres 4 i el dijous 5. Els espectadors ja poden adquirir entrades anticipades per internet o les poden comprar directament a les taquilles dels cinemes. Els majors de 60 anys tenen l’opció de comprar directament les entrades als cinemes mostrant el seu DNI. La resta d’espectadors hauran de registrar-se prèviament a la pàgina web www.fiestadelcine.com, individualment o en grups de fins a deu persones, i rebran una acreditació que s’ha de mostrar a la taquilla, impresa o amb el mòbil. Les entrades també es poden adquirir prèviament per internet. Permeten veure totes les pel·lícules en cartell als cinemes adherits, que inclouen multisales de tot el territori.

Entre les pel·lícules que hi ha disponibles per 3,50 euros, durant tres dies, hi ha la catalana Alcarràs, premiada amb l’Os d’Or de la Berlinale i líder de la taquilla a Catalunya el darrer cap de setmana, o produccions de Hollywood com El hombre del norte, dirigida per Robert Eggers i protagonitzada per Alexander Skarsgård, Nicole Kidman i Anya Taylor-Joy, que ocupa el segon lloc a la taquilla catalana i el primer a l’estatal; Ambulance. Plan de huida, dirigida per Michael Bay i protagonitzada per Jake Gyllenhaal, o Bèsties salvatges: Els secrets d’en Dumbeldore, la nova pel·lícula de l’univers màgic de J.K. Rowling, que es projecta també en català. Altres títols que es podran veure a la Festa del Cinema són Dónde está Anne Frank, un film animat d’Ari Folman presentat a Canes i molt elogiat per la crítica,; la francesa Arthur Rambo, la guanyadora de l’Oscar al millor film 2022 CODA, Downtown Abbey. Una nueva era, adreçada sobretot als fans de la sèrie, i El buen patrón, guanyadora dels Goya i que acaba de triomfar també els premis Platino.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona