Cinema

Will Smith es disculpa amb Chris Rock

L’actor ha publicat aquest dilluns un missatge al seu compte d’Instagram en què qualifica el seu comportament “d’inacceptable i inexcusable”

Will Smith s’ha disculpat públicament aquest dilluns amb Chris Rock per haver-lo bufetejat en la cerimònia de la 94ena edició dels Oscar. “La violència en totes les seves formes és verinosa i destructiva”, ha escrit al seu compte d’Instagram l’actor poques hores després que l’Acadèmia de Hollywood anunciés que ha obert una “investigació formal” que pot derivar en “conseqüències” pel seu comportament, i que ell mateix ha qualificat “d’inacceptable i inexcusable”.

El missatge d’Smith, que va rebre l’Oscar al millor actor per El método Williams, és contundent. “Vull disculpar-me públicament amb tu, Chris. Vaig estar fora de lloc i em vaig equivocar. Em sento avergonyit i les meves accions no són un reflex de l’home que vull ser. No hi ha lloc per a la violència en un món d’amor i amabilitat”.

L’actor argumenta així què el va dur a clavar-li un mastegot al còmic després que aquest fes broma sobre la calba de Jada Pinkett, la seva dona: “Les bromes sobre mi són part de la feina, però una broma sobre un problema mèdic de la Jada va ser massa insuportable per a mi i vaig reaccionar emocionalment”.

L’actor dedica la part final del seu comunicat a les xarxes socials a demanar perdó també a l’Acadèmia de Hollywood, els productors del show, els assistents i “tothom que ho va veure”. “Em penedeixo profundament d’haver tacat el que fins ara havia sigut un viatge meravellós per tothom. Soc un treball en progrés”, ha conclòs.

Rock ha anunciat que no presentarà cap denúncia. Però les reaccions de condemna no han parat en les últimes hores. Richard Williams, el pare de les tennistes Venus i Serena Williams, al qual interpreta Smith a la pel·lícula premiada, ho ha fet així: “no aprovem que ningú pegui a ningú a no ser que sigui en defensa pròpia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia