Cinema

Holland vola alt

L’actor de ‘Spider-man’ presenta el film ‘Uncharted’ a Barcelona, on es van rodar part de les escenes d’acció

Rodar aquí va ser “un somni fet realitat”, diu l’actor anglès, que ha visitat sovint la ciutat

A la cresta de l’onada després que Spider-Man: No way home hagi esdevingut el primer gran èxit internacional des que va començar la pandèmia (i el sisè film més taquiller de la història), l’actor Tom Holland va ser ahir a Barcelona per promocionar la seva nova pel·lícula, Uncharted , que arriba als cinemes divendres que ve i que s’ha rodat en part en localitzacions de Barcelona com Montjuïc, la Sagrada Família i el barri Gòtic. “Rodar a Barcelona va ser un somni fet realitat”, va dir l’actor anglès, de 25 anys, que ha visitat la capital catalana des que era un nen i assegura que li ha encantat d’alguna manera anar “creixent” aquí.

Tom Holland es posa en la pell de Nathan Drake, protagonista del videojoc que dona títol a la pel·lícula, del qual s’han venut desenes de milions d’unitats arreu del món. Defineix aquest astut lladre com un “aventurer, optimista, una persona amable, que intenta fer les coses tan bé que pot”, però “una mica massa confiat”. Reconeix que té semblances amb Peter Parker / Spider-man, però Nathan Drake no és tan maco: “Peter Parker és la persona més amable del planeta”, assegura.

En el film, Nathan Drake és reclutat pel veterà buscador de tresors Victor Sullivan (Mark Whalberg) per recuperar una gran fortuna que va acumular Magallanes. Antonio Banderas interpreta Moncada, el seu rival, que es vol apropiar també del tresor.

Holland va apuntar que la idea de la pel·lícula és transportar l’audiència a llocs del món dels quals només han llegit en llibres. “Ser part d’aquesta pel·lícula és un gran honor, m’ha encantat viatjar pel món, m’encanta viatjar a Espanya, i estic molt content de fer-ho de nou”, va dir.Tom Holland va fer una picada d’ullet als seguidors del Barça penjant una foto a Barcelona a Instagram amb el text en anglès “Casa meva lluny de casa. Força Barça.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia