Cinema

Mor als 37 anys l’actor francès Gaspard Ulliel

L’interpret estava hospitalitzat en estat crític després de patir un greu accident d’esquí

Ulliel, que va guanyar dues vegades el Premi Cèsar, va encarnar el jove Hannibal Lecter a la preqüela ‘Hannibal Rising’

L’actor francès Gaspard Ulliel ha mort aquest dimecres als 37 anys com a conseqüència d’un greu accident d’esquí que va patir ahir dimarts, segons han informat mitjans francesos.

La cadena BFM TV, que ha avançat la notícia, ha confirmat que el guanyador en dues ocasions del premi Cèsar no s’ha pogut recuperar del fort traumatisme cranial que va patir després de xocar contra un altre esquiador a l’estació de La Rosière, als Alps francesos. Ulliel va ser recuperat en helicòpter i evacuat a l’hospital de Grenoble, on es trobava des d’aleshores en estat crític.

En un breu comunicat, l’agent de l’actor ha confirmat que ha mort aquest dimecres “víctima d’un accident d’esquí” en una pista blava, de nivell baix o mitjà. La fiscalia d’Albertville ha obert una investigació per establir les causes de l’accident.

Nascut el 1984, l’intèrpret francès va rebre el Cèsar al millor actor revelació quan tenia 21 anys pel seu paper al film Llarg diumenge de festeig, de Jean-Pierre Jeunet, on va treballar amb Audrey Tautou i Marion Cotillard.

El 2017 va tornar a guanyar el Cèsar, en la categoria de millor actor, pel seu paper a la pel·lícula Juste la fin du monde.

Ulliel era un dels actor francesos actuals amb més trajectòria internacional, gràcies als seus treballs a pel·lícules com Hannibal Rising (Hannibal, el origen del mal). Està pendent l’estrena de la sèrie de Marvel Moon Knight, en la que també va participar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia