Música

Joan Garrido fa reviure el Nadal que no va poder ser

El cantant mallorquí oferirà demà a l’Auditori, amb The Global Band, el concert nadalenc suspès l’any passat

“Després de tot un any treballant en aquest projecte, no vam poder estrenar-lo. Va ser força frustrant”, recorda el cantant mallorquí Joan Garrido sobre el concert que havia d’oferir ara fa un any a l’Auditori de Girona, amb The Global Band, per presentar el seu disc nadalenc Christmas songs 4 new times: una producció força gironina, no només per haver estat publicada per Música Global, sinó perquè la big band implicada està dirigida per Francesc Cassú (La Principal de la Bisbal, Simfònica de Cobla i Corda) i formada en bona part per músics gironins. Finalment, un any després d’aquell concert suspès per la pandèmia, Joan Garrido & The Global Band podrà presentar demà divendres Christmas songs 4 new times a la sala Montsalvatge de l’ Auditori (20 h, 22 i 16 euros). El repertori estarà format per estàndards nadalencs anglosaxons com ara White Christmas, Have yourself a merry little Christmas, Santa Claus is comming to town, Silent night i All I want for Christmas is you, amb potents arranjaments de big band i l’elegant i madura veu de crooner que exhibeix Garrido amb només 25 anys. De fet, aquesta és només una de les seves cares, perquè Joan Garrido, que va participar a Operación triunfo 2018, porta en paral·lel la seva carrera amb The Global Band –està en preparació un nou disc per al 2022, combinant el swing amb altres estils més moderns– i la que està desenvolupant, amb un format més pop i temes propis, presentant-se en directe tot sol, amb un trio acústic o amb un grup elèctric. Amb The Global Band ha publicat aquest any dos temes nous: una versió de September d’Earth, Wind & Fire i un tema inèdit, I never thought, tots dos amb el seu segell swing.

Demà, amb The Global Band, seran 11 músics, en un concert amb escenografia i guió d’Ivan Labanda. Està previst que el seu amic Miki Núñez, al qual va conèixer a OT, canti amb ell un dels temes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia