Arts escèniques

El Teatre Lliure suspèn ‘La mala dicció’ per un positiu de Covid-19

L’espai escènic ja ha posat en marxa la devolució de les entrades en no poder confirmar que es reprogrami l’espectacle

El passat gener el Lliure ja va haver de suspendre una obra per un cas de coronavirus

El Teatre Lliure ha suspès les funcions de l’obra La mala dicció, des d’aquest dimecres i fins al 14 de novembre, per un cas positiu de Covid-19 a l’equip artístic, segons ha l’espai escènic en un comunicat a les xarxes socials.

Els responsables del teatre subratllen que la suspensió de l’obra respon a “l’aplicació estricta dels protocols interns del teatre” i les “mesures sanitàries per a la prevenció i el control de la Covid-19” després de confirmar-se el contagi.

La mala dicció, creada per Jordi Oriol i dirigida per Xavier Albertí, va començar les seves funcions el 27 d’octubre a la seu del Lliure a Gràcia i estava programada fins al 14 de novembre, però la pandèmia n’ha escurçat el calendari. En no poder confirmar que es reprogrami l’espectacle, el teatre ja ha posat en marxa la devolució de les entrades.

No és la primera vegada que el Lliure cancel·la alguna obra a causa d’un positiu o un contacte estret. Al gener d’aquest any ja va haver de suspendre l’obra Les tres germanes per la Covid-19, si bé al funció es va poder veure en línia.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia