Altres

Santa Coloma referma el compromís amb el llegat de Joan Vinyoli

La 8a edició del Festival Domini Màgic de Poesia ha omplert el municipi d’activitats

“La 8a edició del Festival Domini Màgic de Poesia consolida el compromís de la ciutat de Santa Coloma amb el llegat de la poesia i de Joan Vinyoli, i el compromís amb l’essència de la vida, que és l’activitat cultural i la creació”, diu Mireia Mitjavila, regidora de Cultura de Santa Coloma de Farners. Amb aquestes paraules, la regidora ha fet un balanç positiu de l’àmplia programació que s’ha desenvolupat del 16 al 19 de setembre, plena d’activitats, en què la lírica i la poesia han format part de l’ordre del dia. Durant quatre dies, Santa Coloma ha esdevingut la capital de la poesia, on les tendències creatives de la poesia catalana més contemporània s’han compartit en un espai únic.

La ciutadania ha gaudit de recitals de poesia, actuacions musicals, itineraris poètics, visites guiades i taules rodones. Les activitats s’han dut a terme en diversos espais de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia