Música

Platja d’Aro vibra amb el 9è FestiSurf

El festival de surf rock reuneix avui al Palau d’Esports Dani Nel·lo, Lord Diabolik, Tiburona i Los Capitanes

Aprofitant les últimes onades de l’estiu, avui arriba al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro la 9a edició del FestiSurf Costa Brava, l’únic festival de tot el litoral català dedicat en cos i ànima a aquest estil nascut a la Califòrnia dels anys seixanta. Organitzat per l’associació local Arocinema, amb el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, el FestiSurf ha preparat per a aquesta 9a edició un cartell de luxe, amb Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes, Los Capitanes, Tiburona i el duet francoespanyol Lord Diabolik. El festival començarà aquest vespre a les 20.30 h, amb aforament limitat –480 localitats– i reserva prèvia d’entrades al seu web oficial: festisurfcostabrava.com . Les entrades tenen un preu de 3 euros, amb una consumició inclosa, o de 5 euros, amb consumició i xapa commemorativa.

Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes és el projecte de l’antic membre de Los Rebeldes i component també de Los Mambo Jambo per reivindicar la importància del saxòfon en el rhythm’n’blues. Des de Madrid arriben els intrèpids Los Capitanes, amb la seva combinació de “fuzz & roll, rock de garatge, crits i rom de contraban”, i també el “trident femení” Tiburona –Rita, Laura i Carmen–, amb el seu rock de garatge furiós. I a Perpinyà tenen la base d’operacions els temibles Lord Diabolik: Frankystein (veu i guitarra) i El Nene (baix i veu).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia