Llibres

Un conte treu a la llum el tresor de Capmany

‘El tresor del castell de Capmany’ és obra d’Eva Serra i Manel Mora

La mestra, psicopedagoga i escriptora Eva Serra Vila i l’il·lustrador Manel Mora han publicat el conte infantil El tresor del castell de Capmany ( Omnia Books ), inspirat en una llegenda d’aquest poble de l’Alt Empordà segons la qual hi ha un tresor amagat que només es pot buscar la nit de Sant Joan. “Un cavaller va adquirir una quantitat considerable de riqueses, però de forma poc ortodoxa. Quan va morir va ser castigat per la seva avarícia i la seva ànima reposa al costat del tresor, a les profunditats del castell. Només una persona astuta i amb bon cor podrà salvar l’ànima del senyor del castell i recuperar el tresor encantat”, explica la llegenda. Els nens d’una família que passa un cap de setmana a Capmany, just per Sant Joan, l’escolten i volen anar a la recerca del tresor.

El llibre, que es va presentar a Capmany el 20 de juny, fa també un recorregut per Capmany, la seva història i el seu patrimoni, i té un prologuista d’excepció: el conseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig. Eva Serra, que té vincles familiars amb Capmany, és autora de diversos llibres, l’últim dels quals, Nedant contra les dificultats, també il·lustrat per Manel Mora, estava inspirat en el cas real del nedador d’aigües obertes Héctor Ruiz, de Vilamalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia