Música

Núria Graham, David Carabén, Guillem Roma i Joan Garriga, a l’Emergent

El Festival d’Arts en Viu del Gironès portarà 30 espectacles curts a Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya

L’Emergent sembla un festival fet a mida per als temps que corren: actuacions de petit format i curta durada, a l’aire lliure i sense multituds. Per això, l’autodenominat Festival d’Arts en Viu del Gironès va poder celebrar l’any passat la seva 16a edició amb una certa normalitat i aquest any torna a les places i altres espais comunitaris de diferents poblacions del Gironès. Organitzat per Fringe, amb el suport del Consell Comarcal del Gironès, el 17è Emergent inclourà 30 actuacions, entre els dos primers caps de setmana de juliol, repartides equitativament entre sis poblacions de menys de 5.000 habitants: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva i Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. Hi haurà molta música, però també poesia, circ, dansa aèria, teatre, humor i màgia.

El dijous 1 d’abril, l’Emergent s’obrirà a Sarrià de Ter, amb la música de Maria Jaume, Núria Graham i Caïm Riba, la poesia de Josep Pedrals i el circ de José Luis Redondo. El divendres 2 actuaran a Fornells de la Selva Les Estampades, Enric Montefusco, El Pony Pisador, Madame Gaüc i Clàudia Cabero. El primer cap de setmana del festival es tancarà el dissabte 3 a Cervià de Ter, amb Guillem Roma, La Fem Fatal, Leonmanso, Planeta Impro i Mila Martínez.

El dijous 8, a Vilablareix, hi tindran lloc les actuacions de Joan Garriga, Isaac Jurado, Les Fourchettes, Marta Pérez i Guillem Ramisa & Godai Garcia. El divendres 9, a Sant Gregori, hi haurà Las Karamba, Lali Ayguadé Co., Xarim Aresté, Silver & Gold i Mario López. El festival es tancarà el dissabte 10 a Madremanya, amb David Carabén, Peyu, Les Anxovetes, Kari i Tona Gafarot. Cada nit acabarà amb el tradicional foto sketch de David Julià, que fa una repassada visual del que ha estat la vetllada, a l’escenari i entre el públic. Els seients es distribuiran per grups segons l’ordre de compra i els preus són populars: 10 euros a la venda anticipada en línia i als ajuntaments respectius, i 14 euros a taquilla; menors de 8 anys, 3 euros. Hi haurà servei de bar.

Zucchero actuarà a Porta Ferrada

Continua el reguitzell de noves incorporacions al programa del 59è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Ahir va anunciar un nou fitxatge internacional, l’italià Zucchero, que inaugurarà el festival el 16 de juliol, acompanyat per dos músics de la banda de Prince. Una altra novetat és que Vetusta Morla clourà el festival el 21 d’agost. Sílvia Pérez Cruz, el 17 de juliol, i un concert doble amb Pau Vallvé i El Petit de Cal Eril, el 15 d’agost, s’afegeixen a noms revelats fa poc com ara els de Manuel Carrasco (24 de juliol) i Pablo Alborán (30 de juliol).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia