Patrimoni

Campdevànol

Rehabilitació del campanar de l’església vella

L’Ajuntament de Campdevànol ha començat la segona fase de les obres de rehabilitació de l’església de Sant Cristòfol, ubicada al cementiri municipal. La inversió d’aquesta fase és de 41.000 euros, amb una subvenció de la Diputació de Girona, i les obres es preveu que estiguin acabades a mitjans del mes de març. L’actuació ha de servir per a la restitució de la forma més fidedigna possible dels trets originals del campana. Un cop finalitzada, quedarà pendent una tercera fase, que es farà l’any 2022 i que consistirà en la consolidació dels murs interiors i en la pavimentació del terra, amb l’objectiu que la gent hi pugui entrar i visitar-ho. La primera fase es va focalitzar en la consolidació externa dels murs de l’edifici.

L’església de Sant Cristòfol, coneguda popularment com la vella, és un conjunt patrimonial que està format per l’església i la rectoria. Té un alt valor històric perquè era l’antiga parròquia de Campdevànol i data de l’any 1700.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia