Petit Fours i Barri Baix tornaran a pujar a l'escenari només per un dia

Els cellerencs tocaran el 12 de desembre i els saltencs, el 10 d'abril, a La Mirona

La idea de l'«hola i adéu» ve de Barri Baix, citant directament el Hello goodbye dels Beatles. El grup ha titulat el seu concert de tornada als escenaris 20/10 Hola i adéu: són 20 anys de la fundació de Barri Baix i 10 del seu comiat, dues efemèrides celebrades el 2010 en un únic concert, el 10 d'abril, que serà realment l'últim, sense perspectives de continuïtat: «Farem el concert de comiat que no vam tenir temps de fer a la seva època», diu Lluís Costa (guitarra i veu) que reconstruirà per un dia l'última formació en actiu de Barri Baix juntament amb Miquel Pous (guitarra i veu), Joan Mateu (baix) i Albert Pagès (bateria). Lluís Costa, germà del primer cantant del grup, Genís, és l'únic component que continua vinculat al món de la música. Va tocar amb Psychoine, Kitsch i Adrià Puntí, és propietari d'un estudi de gravació i està enllestint el primer disc del seu projecte en solitari, Costa 59. Pous i Pagès van col·laborar amb Boc Guru Special i Joan Mateu és actualment un pintor de notable èxit internacional. A La Mirona, els saltencs Barri Baix tocaran cançons dels seus dos discos, Pork-no i Lonx Suite.

Mentre Barri Baix encara ha de començar els assajos, els cellerencs Petit Fours ja porten dues o tres setmanes al local. «Encara hi ha molt de feeling entre nosaltres. Pensàvem que no recordaríem els temes i la veritat és que, al marge d'algunes petites errades, tot està funcionant perfectament», diu Jordi Puig, Quiño, cantant del grup, membre del departament de promoció de la discogràfica Música Global i actor amb 4 Produccions. El 12 de desembre vinent celebraran a La Mirona el 10 aniversari de l'edició del seu primer disc, Sobrelliscant, després del qual va venir Dissonàncies de calaix, en què Jorge Drexler va cantar en català. Carles Cors (guitarra) ara lidera el projecte Le Croupier, també amb Xevi Puig (bateria). Albert Cortada (teclats) és tècnic de so i David Planas (guitarra i flautes) també ha fet incursions teatrals; el grup es completa amb Jordi Ger (baix) i Capa (guitarra).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ART

El Bòlit de Girona dona vida i visibilitat a l’aire

Girona
Festival

Neix De Soca-rel, festival literari de la llera del Ter

Barcelona
llibres

Josep M. Quintana novel·la el desterrament de Nahmànides

Girona
arts escèniques

El festival Moujuïc portarà nou propostes de dansa al Castell de Montjuïc

BARCELONA
EQUIPAMENTS

El Museu Pau Casals defensa a Portugal la seva nominació com a millor museu europeu

EL VENDRELL
CULTURA

Mor l’escriptor Paul Auster, un dels grans referents de la literatura nord-americana

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA