cultura

Més de 220 propostes turístiques pels Països Catalans a l'‘Experiències Descobrir'

El segon número de la revista surt aquest dijous

Presenta un apartat dedicat a activitats nàutiques, gastronòmiques i culturals que tenen el mar com a gran protagonista

A partir d'aquest dijous 9 d'abril, el segon número de la revista Experiències Descobrir es troba als punts de venda habituals. Totes les propostes del segon exemplar de “la revista de la gent que es mou”, que té una periodicitat semestral, estan pensades per a la temporada de primavera i estiu. De fet, el dossier de portada (titulat Gaudim del mar) està íntegrament dedicat a activitats nàutiques, gastronòmiques i culturals que tenen el mar com a gran protagonista.

La publicació recull dos centenars llargs de propostes i idees, repartides en sis àmbits: natura, aventura, cultura, gastronomia, rural i benestar. A més, hi ha tres reportatges que recullen el testimoni d'una família i dues parelles a qui se'ls va organitzar sengles caps de setmana farcits d'activitats en diverses zones del litoral català. Una família va viure les experiències al cap de Creus; una parella es va atrevir amb propostes més actives a Sant Carles de la Ràpita i l'Ametlla de Mar, i l'altra parella va gaudir de la navegació tranquil·la i la gastronomia marinera a les cales i localitats de la Selva. Aquests tres reportatges integren el dossier central, a banda del qual hi ha un reportatge sobre Montserrat i un munt de propostes que s'hi poden fer en aquesta època de l'any.

La revista inclou 15 reportatges destacats d'experiències tan diferents i suggeridores com aprendre a fer vidre a Vimbodí, un taller de mel al Perelló, una immersió per conèixer els treballs arqueològics d'una antiga nau romana accidentada a la costa de la Vila Joiosa, una passejada ornitològica a l'estany d'Ivars i Vila-sana, o la revisita a l'obra d'Antoni Gaudí amb tecnologia 4D.

Experiències Descobrir és la nova capçalera de Sàpiens Publicacions, que ja edita les revistes Descobrir Catalunya, Sàpiens Cuina i Súpers! La revista s'ha creat per mostrar i recollir una nova tendència en el sector turístic, que els darrers anys aposta per l'anomenada experiència, és a dir, per aquella proposta de caire emocional en què està tot organitzat, en què hi ha contacte amb la gent del territori, i que inclou guies, tasts, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Patrimoni

El Museu Castell de Peralada exposa a Madrid una mostra sobre la gènesi de la seva col·lecció

Peralada
lletres

Homenatgen Feliu Formosa en ocasió del seu proper 90è aniversari

barcelona
art

Els promotors del fallit Hermitage de Barcelona negocien ara amb Carmen Thyssen

barcelona
FIGUERES

El Festival de Jazz de Figueres torna després de dos anys amb una nova direcció

figueres
música

El FEMJazz! tornarà a tenir la Draga com a escenari principal en la 30a edició

banyoles
Cinema

Cate Blanchett rebrà un Premi Donostia al Festival de Sant Sebastià

Sant Sebastià
ÒPERA

La directora Emma Dante castiga el ‘bullying’ a ‘La cenerentola’ de Rossini

BARCELONA
cinema

Pablo La Parra Pérez, nou director de la Filmoteca de Catalunya

Barcelona

Nou programa d’arts per quan tanqui Can Maristany

SANT CUGAT DEL VALLÈS