Cardedeu commemora el bicentenari del naixement d'Edgar Poe amb el cicle Els 19's de Poe

El programa d'actes es presenta avui a les 20.30 h, al Centre Cultural. A continuació, es farà la primera de les activitats, una conferència a càrrec de Joan Solé amb el títol Poe, pare de tres gèneres literaris moderns: fantàstic, ciència ficció i relat detectivesc. Joan Solé és el traductor dels contes de Poe al català editats per Editorial Columna i un especialista i bon coneixedor d'aquest autor. El cicle inclou una lectura pública, cinema, sessions de contes per adults i infants, una acció teatral al cementiri de Cardedeu o un concurs de micro-relats, entre moltes altres activitats.

La iniciativa d'homenatjar Edgar Poe ha sorgit per decisió ciutadana i ha estat encapçalada per l'actor de Cardedeu Oriol Genís i Jordi Costa de la Unió de Botiguers de Cardedeu, i li han donat suport el Patronat Municipal de Cultura i la Biblioteca Marc de Vilalba. La funció dels organitzadors ha estat la de reunir persones de diferents especialitats artístiques, actors i actrius, escriptors, tècnics d'arts escèniques, maquillatge i dissenyadors, entre d'altres, per portar a terme aquest projecte commemoratiu.

Avui també es presentarà la programació de tardor del Centre Cultural Cardedeu, que combina una àmplia oferta de teatre, música i dansa. Així, per exemple, hi ha prevista la representació de l'obra teatral Hamlet, dirigida per Oriol Broggi, o l'espectacle de Marcel Gros,o l'actuació del grup Macedònia, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

XXIX Mostra de Teatre d’Instituts Públics de la demarcació de Girona

blanes
art

Els artistes catalans de tots els temps, junts en un diccionari en línia

barcelona
Cultura

Pas endavant pel futur Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà

Montblanc
ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

Vilajuïga
Bernat Salvà
Periodista i escriptor

“Un llibre de viatges pot tenir la complexitat de la vida mateixa”

Barcelona

Torna el boomerang, l’espai musical inclusiu a la Mirona

salt
música

Eduard Costa publica l’enèrgic ‘Ben amunt’, el primer disc signat amb el seu nom

sant pol de mar
Novetat editorial

Jaume Planas dissecciona la fauna local d’un barri com n’hi ha tants

blanes
Música

Empúries acull un concert de músics exiliats

L’Escala