cultura

Un miler de dolçainers i tabaleters prenen aquest cap de setmana Sant Vicent del Raspeig

El 15é Aplec de la FVDT promet ser el més multitudinari de la seua història

Tallers, ponències, concerts, una fira d'instruments i una cercavila per la localitat formen el programa d'actes

Més de cinquanta colles i un miler de dolçainers i tabaleters protagonitzaran dissabte 20 de setembre el 15é Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters a Sant Vicent del Raspeig.

La trobada, que s'espera que siga la més multitudinària de les que s'han fet fins ara, l'organitza la Colla El Tossal, de Sant Vicent i començarà a les 9 del matí de dissabte amb tot un seguit d'activitats relacionades amb els instruments tradicionals.

Durant l'Aplec es realitzaran diferents tallers de percussió i dolçaina, ponències sobre respiració i por escènica entre d'altres i també una fira de Lutiers, en la qual els assistents podran conéixer tota mena d'instruments tradicionals.

A la vesprada de dissabte els més de mil dolçainers i tabaleters protagonitzaran una cercavila per tota la ciutat que finalitzarà al Parc Lo Torrent on la Colla amfitriona oferirà un concert amb peces inèdites i composades per a l'ocasió pel seu director, Francisco Amat, que també és sotsdirector de la Banda Municipal d'Alacant.

Ja de matinada tindrà lloc un concert per part del grup Kontaminació Akústica, de Biar i Assekes, de Benifaió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia