cultura

El Festival Jiwapop suspèn els concerts nocturns per falta de públic

Estaven programades les actuacions de Madness, Fangoria, Love of Lesbian i Macaco, entre d'altres

L'organització, que manté la fira i els actes diürns, anunciarà la setmana que ve a través del web el sistema devolució de les entrades

L'organització del festival Jiwapop, previst per a aquest cap de setmana a la localitat de Montcada i Reixac (Vallès Occidental), ha decidit suspendre els concerts nocturns per falta de públic, segons ha informat avui a través d'un comunicat.

L'empresa organitzadora, Jiwa Pro 2.0, manté, no obstant això, la celebració de les conferències, les activitats diürnes i la fira dedicada a la consciència durant els dies 27, 28 i 29 de juny al Parc de la Llacuna de Montcada i Reixac.

El Parc de la Llacuna havia d'acollir demà i dissabte a la nit les actuacions de Madness, Fangoria, Love of Lesbian, Macaco, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Gerard Quintana, Izal, Suniverst i el concert familiar dirigit per Marc Parrot en col·laboració amb Pallapupas.

La causa d'aquesta decisió, informa Jiwa Pro 2.0, respon al fet que les més de 2.000 entrades adquirides en la pre-venda no han estat suficients per afrontar les despeses necessàries per tirar endavant la zona pop del festival.

Contràriament, l'èxit de vendes a les entrades per a les conferències i tallers de l'espai del festival dedicat a la consciència ha fet que Jiwapop aposti per mantenir l'organització dels esdeveniments diürns.

Per tant, es manté l'organització de la fira de la vida alternativa, amb més de 40 conferències i totes les activitats familiars, tallers i la presència de 200 expositors dedicats a les teràpies naturals, la sostenibilitat ambiental, el creixement personal i l'alimentació biològica.

L'accés a Jiwapop és gratuït i els preus de tallers i conferències oscil·len entre 3 i 5 euros, a excepció de la de Jodorowsky, que valen 20 euros i estan a punt d'esgotar-se.

Jiwa Pro 2.0 anunciarà la setmana que ve en el web el sistema de devolució d'entrades i posa al servei dels afectats el correu [email protected].

L'organització “lamenta profundament” haver pres aquesta decisió i remarca que fins a l'últim moment ha lluitat perquè “el somni d'unir pop i consciència en el festival Jiwapop fos possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic