cultura

Agres prepara el festival “Pomarock” d'enguany

Tindrà lloc el divendres 5 de Setembre, un dia abans de l'inici oficial de les festes majors

Els joves d'Agres en col·laboració amb la Junta de Festes estan preparant una nova edició del Pomarock, un festival de música que l'any passat va contar amb la presència de més de 1.500 persones i que aquest any pretén superar aquestes xifres, convertint-lo en un referent en aquestes comarques.

El Pomarock 2014 tindrà lloc el divendres 5 de Setembre, un dia abans de l'inici oficial de les festes patronals en honor a la Mare de Déu d'Agres.

Aquest any presenta moltes novetats, preus populars i zona d'acampada gratuïta. Però el més innovador serà l'existència de dos espais de música.

Des de les 17.30 i fins les 20 hores, al Poliesportiu amb entrada gratuïta tindran lloc els concerts dels grups Poetes Anònims, ESiR i Badok.

A les 22, s'obriran les portes per poder gaudir en la plaça de l'Assut dels grups Vadebo, Almorranes Garrapinyaes, Karraska'l, Auxili, Pirat's Sound Sistema i Aspencat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia