cultura

arts escèniques

Escenaris fa deu anys amb 100 actuacions al Gironès

El cicle organitzat pel Consell Comarcal del Gironès, la Diputació i setze ajuntaments s'obre avui amb Pere Hosta i Dei Furbi

Campllong i Salt s'han incorporat aquest any a la xarxa teatral

El cicle teatral Escenaris celebra aquest any el desè aniversari amb un rècord de programació: entre avui i el 29 de juny es podran veure 100 representacions d'una àmplia i diversa oferta d'espectacles –sobretot de teatre, per a adults i familiar, però també de dansa, màgia, titelles, etc.– en setze poblacions del Gironès, on es preveu que més de 8.000 espectadors assisteixin a les funcions programades. Escenaris 2014 té un pressupost de 272.000 euros, aportats pel Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona i els setze ajuntaments implicats: Bescanó, Bordils, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter, Vilablareix i, com a últimes localitats incorporades aquest any, Campllong i Salt.

“Aquest cicle ha agafat una personalitat molt eclèctica, però això ja és una personalitat. Realment s'hi poden trobar espectacles amb formats molt diversos per a públic de 0 a 99 anys”, va dir ahir la directora artística d'Escenaris, Marta Fluvià, acompanyada en la presentació del cicle pel president del Consell Comarcal, Jaume Busquets, i la consellera comarcal de Cultura, Roser Estañol, que van subratllar que molts ajuntaments petits no podrien programar espectacles sense el suport econòmic d'Escenaris, que també els ofereix una difusió conjunta. Escenaris s'inaugurarà avui amb Pere Hosta i el seu Postal exprés al Punt de Trobada de la Rambla de Girona (17.30 h, gratuït) i la representació de La flauta màgica de Dei Furbi al Teatre de Bescanó (21 h, 14 i 16 euros).

Escenaris inclou espectacles tan diversos com ara Iaia!!, T'estimo, ets perfecte..., Jo mai, Manyac, manyac, Pau I el Conqueridor, El crèdit, Isabeau, Hotot, Pàjaru, El principi d'Arquimedes, Per un sí o per un no, Acorar, La nostra Champions particular, etc. Més informació, a escenaris.cat .

Promoció amb descomptes i solidaritat

Per celebrar el desè aniversari, Escenaris ofereix una promoció vinculada al Centre de Visitants del Gironès. Totes les persones que comprin entrades de qualsevol dels espectacles tindran descomptes d'un 20% en el “menú especial de tastets de temporada” i d'un 50% en la visita individual al Centre d'Interpretació del Territori. A més, en les representacions es recolliran aportacions voluntàries per als pallassos d'hospital de Xarop Clown.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú