Territori

agenda. d'autor / m.m

El Terrassa Noves Tendències explora la relació home-robot
com és la nostra relació amb les màquines? Això és el que planteja l'edició 2013 del TNT, Terrassa Noves Tendències, organitzat pel CAET, Centre d'arts escèniques de Terrassa. Internet, mòbils d'última generació, tauletes, i mil i un invents en procés de gestació s'introdueixen a la vida quotidiana. Com l'afecten? I com afecten la interacció amb allò que ens envolta? Canvis personals, canvis en les relacions socials. Dubtes sobre si són un ajut o un entrebanc... Enguany, i a través de desenes de propostes, el TNT qüestiona tot plegat. Bona part dels espectacles són estrenes. Per exemple, Residual, amb Carles Santos i Rossy de Palma, 5 d'octubre, 18 h, a la sala Maria Plans. El músic Carles Santos i l'actriu Rossy de Palma comparteixen escenari per primer cop i proposen, basats en la improvisació, una peça en què la música i l'acció performativa cobren la màxima rellevància.
terrassa noves tendències
Terrassa, fins al 6 d'octubre
Web: www.caet.cat
El Festival Internacional Blues de Cerdanyola fa un quart de segle
Velma Powell, Nathan James & Cool Grinders, Julio Lobos, August Tharrats & Amadeu Casas, Big Mama & Sun Street Band... En total, el XXV Festival Internacional Blues de Cerdanyola ha programat una seixantena de concerts –24 en la programació oficial del festival, la resta als bars musicals i als carrer de la ciutat–. Aquesta edició s'ha buscat molt especialment la implicació d'entitats i col·lectius, com ara l'Associació d'Artistes Plàstics, la Gent Gran, les associacions de comerciants, entre molts d'altres. La programació l'organitzen conjuntament l'Ajuntament de Cerdanyola i l'Associació de la Música en Viu- Cerdanyola Blues, i ha pogut comptar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Una de les apostes del festival enguany és la diversificació d'espais a la ciutat, així com els concerts a l'aire lliure i l'arrelament del festival en el teixit social de la població, amb l'organització d'activitats paral·leles. El festival, a més a més de voler difondre el blues, amb artistes estatals i internacionals, vol donar visibilitat a les formacions locals.
Festival Internacional Blues
Cerdanyola del Vallès, fins al 20 d'octubre
Ítem: www.bluesdecerdanyola.com
Converses de barraques de vinya
Agapit Borràs
Conferència: L'arquitecte Agapit Borràs fa demà, dissabte, la conferència ‘Converses de barraques de vinya', a les 20 h, al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar, amb motiu de l'exposició ‘Barraques de vinya'. L'exposició és un recorregut per cinquanta barraques als termes de Sant Pol, Sant Cebrià, Canet i Calella. La majoria daten de primers de segle XX. És el moment històric de la major producció de vi, comerç amb Amèrica i l'auge industrial. Es pot visitar dissabtes de 18 a 20 h i diumenges d'11 a 14 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines

cinema - drama

Hamaguchi signa una faula sobre la natura i el mal

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà