cultura

arts escèniques

El Claca de Llançà estreny vincles amb altres festivals

La segona edició de la mostra d'arts escèniques a l'aire lliure continua apostant per artistes emergents

El festival d'arts escèniques a l'aire lliure de Llançà, Claca, estrena demà la segona edició reforçat per l'èxit de la convocatòria de l'any passat i per la implicació creixent de les institucions i empreses privades, a més de la col·laboració amb altres plataformes culturals, com ara el Mercat de les Flors, el festival Besmina de Barcelona, la Fira del Circ de la Bisbal i la companyia Mal Pelo, Premi Nacional de Dansa del 2009 que clausurarà diumenge la programació a la plaça de les Llances amb l'espectacle Cançó d'estiu, al voltant de la música de Bach. El festival reforça també aquest any el seu suport als creadors emergents amb una convocatòria oberta que ha permès seleccionar quatre propostes que s'alternaran amb les dels artistes i companyies consolidats: són les de la companyia La Fresca, que obrirà el festival demà (20 h) al passeig marítim amb la cercavila d'animació Paraguataxis; Somrius & Moneli, amb el clown d'Imagina-riu'm; els Improcedentes, amb uns jocs d'improvisació teatral, i Decàlm Teatre Sensorial, amb el muntatge de teatre, música i dansa Camí a Delàlm.

Pel que fa a la resta de la programació, destaca l'espectacle de dansa aèria Volante de les Estampades; la barreja de circ i titelles de Somnis de sorra, de Borja y Tu que Pintas; l'humor musical del duet Mali Vanili; el xou Elektric Circus de Somrius & Moneli i el discjòquei Siveart; el circ de Bauala, i els tallers de dansa familiar que proposa BdDansa integrant pares i fills. Per als més petits, hi haurà també un taller de música per a nadons de fins a tres anys amb la companyia Abiabaï, i un altre de teatre per a mainada d'entre 6 i 14 anys per portar a escena El petit príncep, amb els membres de l'Associació Xarxa de Llançà.

LA DATA

12.07.13
demà comença
la segona edició del festival Claca, que proposa una vintena d'espectacles fins diumenge

Una ruta de tapes per fer ambient

Dins la voluntat d'establir complicitats amb el teixit social del mateix municipi que l'acull, aquest any el festival Claca també presenta com a novetat una ruta de tapes organitzada conjuntament amb els establiments de restauració de Llançà i amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants. S'hi han adherit una quinzena de locals, que oferiran tapes i beguda als assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen