cultura

Sant Feliu homenatja l'escriptora Joana Raspall

Sant Feliu de Llobregat va donar el tret de sortida a l'Any Joana Raspall amb un acte d'homenatge multitudinari que es va fer dijous a la Sala Ibèria, i que va tenir la presència de l'escriptora i poetessa santfeliuenca, que celebra el seu centenari.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que va ser present a l'homenatge, va dirigir-se a l'escriptora: “Gràcies per haver eixamplat aquesta pàtria, que tant has estimat.” Amb paraules de l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, Joana Raspall “ha tingut la voluntat de servir i fer les coses útils”. “Passió i emoció són les paraules que més la defineixen”, va concloure.

La trajectòria de Raspall en el món de les lletres té moltes facetes: poesia, novel·la, narrativa breu, narrativa infantil i juvenil, teatre infantil i juvenil... També té obra publicada en l'àmbit de la llengua: Diccionari de sinònims (Edicions 62, 1972); Diccionari de locucions i frases fetes (Edicions 62, 1984) i Diccionari d'homònims i parònims (Barcanova, 1988).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.