Comença la festa major de Viladecavalls amb un 40% menys de pressupost però una quarantena d'actes

L'Ajuntament de Viladecavalls ha hagut de recórrer a la imaginació per mantenir una festa major de nivell en temps de crisi. El consistori, respecte a l'any passat, ha reduït un 40% del pressupost destinat a la celebració, que comença avui i s'allargarà fins al pròxim dilluns –festiu a la localitat–. Tot i això, ha programat prop d'una quarantena d'actes que estan pensats per satisfer tots els espectres de públic i totes les edats.

Més enllà dels actes tradicionals, el programa d'aquest any incorpora algunes novetats, com ara la fira de pagès del dissabte i diumenge a la tarda; la cercabirra de diumenge al vespre, i el campionat jove de futbolí del dissabte a la tarda. El pregó (avui a tres quarts de nou a la plaça Masia de Can Turu) serà a càrrec de l'entitat local Corredors de Fons, ja que aquest any celebren el 25è aniversari. A continuació es farà un acte de reconeixement als esportistes i les entitats relacionades amb el món de l'esport més destacades de Viladecavalls.

Demà al matí se celebrarà la segona edició de la concentració de vehicles clàssics al Centre Cívic Can Corbera, després de l'èxit de l'any passat. També dissabte, però a les cinc de la tarda, hi ha prevista la catorzena diada del joc i de l'esport, i a la nit estan programats balls i concerts que s'allargaran fins ben entrada la matinada. Per diumenge hi ha organitzades activitats més clàssiques, com ara l'audició de sardanes i la cercavila. Ja dilluns, el correfoc tancarà la festa major.

Nova regidoria

A banda dels actes pròpiament de la festa major, ahir ja es va produir un preàmbul amb la presentació de la nova regidoria de Cultura de la Pau, a la qual va assistir el Pare Johny de la Fundació Provocant la Pau. Ell va ser l'encarregat de conduir un col·loqui audiovisual solidari que es va portar a terme a l'auditori de l'Escola de Música.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

El Palau recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Mor Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme

efemèrides

El Govern commemorarà el 2025 el centenari dels naixements d’Oriol Bohigas i de Francesc Candel

barcelona
TEATRE

‘Burro’ reescriu la humanitat amb la mirada de l’animal del camp

BARCELONA
Crítica

Tradició, patrimoni i nova creació

art

El FAD es converteix en la Federació FAD

barcelona

Més de 90 originals aspiren al 57è Premi Bertrana de novel·la

Girona
convenció

La CatCon s’expandeix com l’Univers

vilanova i la geltrú