cultura

L'Orfeo d'Aldaia i Bajoqueta Rock actuen conjuntament

El concert va concitar un interés inusitat entre joves i majors que van farcir completament l'església parroquial

Per primera vegada en la història de l'Orfeó d'Aldaia, s'oferia un concert de fusió entre música coral i música rock, gràcies a la proposta que ha realitzat aquesta agrupació i el grup valencià Bajoqueta Rock.

Després d'un any d'intensa activitat musical per a l'agrupació coral en què ha treballat repertori estrictament clàssics, l'Orfeó d'Aldaia ha apostat per acostar-se d'una manera qualificada com a “simpàtica” pels entesos, a tots els ciutadans d'edat i gustos ben diversos.

D'aquesta manera, amb la col·laboració entre la coral i el grup de rock valencià, els assistents al concert van poder gaudir d'un concert on s'interpretava música tradicional galega, del País Basc, Catalunya, País Valencià, Illes Balears a més de diversos temes de Bajoqueta Rock, tot presentat amb una fusió ben original.

L'activitat s'ha emmarcat dins el conjunt d eles festes majors del poble i amb l'excusa de celebració del quarantè aniversari de l'Orfeó d'Aldaia i del 25è aniversari de Bajoqueta Rock.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.