cultura

MÚSICA

Els cantadors de Riudaura surten al balcó

Demà se celebra el setè festival ‘D'aquí estant veig una estrella'

Els de Mirna i Xavi Múrcia són els noms coneguts del cartell de la setena edició de l'espectacle D'aquí estant veig una estrella, que se celebra aquest dissabte a les deu de la nit a la plaça del Gambeto de Riudaura. Tot i la qualitat dels dos músics i cantants esmentats (a qui acompanyaran Albert Vila i Xarli Oliver), el que realment dóna personalitat a aquesta demostració singular de les cançons i tonades tradicionals locals són la resta dels intèrprets: els grups Músics de Riudaura i Cantadors de Riudaura, tots dos formats expressament per a l'ocasió. El primer el componen Marta, Anna i Miquel Vilarrasa, Eduard Muntanya, Àlex Hernández, Joan Naspleda i Carles Teixidor.

El segon l'integren cantadors que, amb les seves tonades, van nodrir el treball de recerca de Josep Garcia que dóna nom a l'espectacle. Instal·lats als balcons de la plaça, està previst que cantin Miquela Julià de ca la Miquela, Josep Estartús de cal Barber, Esteve Busquets de can Sidret, Joan Pujol de ca la Mònica, Lurdes Rodeja i Pepe Carrillo de ca la Rita, Anna Maria Danés i Antonieta Danés del Molinot, Joana Espunya i Olga Canal de Creu de Pedra, Maria Rosa Torrado de Pujolassos, Maria Plantalech de can Sidret, Enther Galobardes de can Xiru, Marissa Lamich de can Parra, Helena Plantalech de can Tam, Caro Carrillo de ca l'Alonso i Nuri Demon, Eva Marguí, Laura Marull i Lídia Solé.

Com cada any, és d'esperar que demà a la nit Riudaura quedi petita de tanta gent que sol acudir a aquesta festa, que està organitzada per l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LLENGUA

Joan Vall: “La llengua es defensa a les urnes”

BARCELONA
cultura

Jusèp Boya, Gemma Carbó i Rosa Lluch Bramon seran els experts que assessoraran el procés per escollir el nou director del Muhba

barcelona
LLIBRES

Litterarum dedicarà la propera fira a reivindicar l’art com a teràpia

BARCELONA
Cultura

Mor als 89 anys el periodista i escriptor francès Bernard Pivot

ART

Torrent Pagès “reneix” en una exposició a la Fundació Valvi

Girona
TEATRE

Joan Lluís Bozzo torna al teatre amb un documental sobre salut mental juvenil

BARCELONA
TEATRE

El TNC furga en la comèdia dramàtica de família a ‘Amnèsia’

BARCELONA
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona