La Vía Muerta, Trencasons i Ego són els grups finalistes del Concurs de Música Jove de Reus

Trencasons i La Vía Muerta, dues bandes de Reus, i Ego, de Cambrils, són els tres grups escollits per concursar en la final de l'XI Concurs de Música Jove de Reus 2009, que es farà a finals del mes de setembre que ve, en el marc de les festes de Misericòrdia.

Sis grups musicals van participar en la semifinal del concurs, que es va fer diumenge passat a les instal·lacions de les barraques de la festa major, segons ha informat l'Ajuntament de Reus, organitzador del certamen. A més de les tres bandes finalistes, també hi van tocar Main Road, de Reus; Mighty Toxic Boy, de Tarragona, i My Father Says, dels Pallaresos.

En aquesta onzena edició del Concurs de Música Jove, que està obert a qualsevol estil de música (pop, rock, cançó d'autor, jazz, hip-hop, etc.), hi han participat una trentena de grups de la demarcació de Tarragona. Les novetats d'aquest certamen són la introducció del vot del públic, que representa un membre més del jurat, i les sis actuacions de la fase final, que s'han dut a terme dins la programació de Barraques 2009, per la festa major de Sant Pere. El jurat de l'edició d'enguany està format per Marià Arbonès, Miguel Alberto Cruz, Ricard Playà, Ferran Amado, Carme González Carrascosa, Juanjo Rodríguez Ruiz i David Fernàndez Solé.

El concurs, organitzat per la regidoria de Joventut, és obert a grups o solistes procedents del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que tinguin una mitjana d'edat que no superi els 30 anys. El concurs atorgarà tres premis: un primer premi de 1.200 euros, un segon premi de 600 i un tercer premi de 300. A banda d'aquests premis, els sis grups que van arribar a la semifinal van rebre 300 euros.

k



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Edicions de 1984 publica la ‘Poesia completa’ de Ventura Ametller

Barcelona

El jove i femení batec del bosc literari

Barcelona
CINEMA

El cinema de l’absurd de Quentin Dupieux obre Canes

Barcelona
cultura

El muralista Mohamed L’Ghacham integra el cartell de les Santes 2024 al seu barri

mataró
CIRC

Nou de cada deu espectacles de sala han exhaurit localitats al Trapezi

BARCELONA
TEATRE

El TNC produeix la darrera farsa dels VVAA: una festa amb Britney Spears “de tòtem”

BARCELONA
ART

El museu Morera de Lleida rep 13.500 visitants durant el mes de portes obertes

LLEIDA
Cultura

Mor l’actriu especialista en escenes aquàtiques Susan Backlinie

festival

Barcelona Poesia, amb tot de gestos quotidians

Barcelona