cultura

Menuts al poder!

La Pineda de Sant Gregori és l'escenari de la 6a Mostra d'Espectacles Familiars de Petit Format

Aquest cap de setmana i el que ve Sant Gregori és la capital mundial dels espectacles de petit format, si més no per als nens i nenes de les comarques gironines ni que sigui per una qüestió de proximitat. Fins a una dotzena de propostes són les que ha programat la productora del cicle, A Tot, de les quals 7 aquest cap de setmana i 5 el proper.

Avui i demà, les propostes són d'ombres, circ i teatre, i de dansa, música, carrer i jocs d'exterior, respectivament. La Companyia Animamundi presenta El jardí de l'avi, un espectacle d'ombres adequat per a menuts d'1 a 5 anys, una franja d'edat per a la qual existeixen pocs espectacles adequats. A la tarda és l'hora del circ, amb dues sessions de l'espectacle Side Car, que aniran seguides d'una funció de l'espectacle El nen que riu, una producció de La Planeta que ha entrat en el programa de Cultura en Gira. Demà la companyia Nats Nus Dansa, especialista en espectacles d'introducció a la dansa, presentarà Minimón, adreçat a nens i nenes d'1 a 5 anys, que anirà seguida de l'espectacle de carrer de la banda de percussió La Banda del Surdo. A la tarda, la companyia garrotxina Alça Manela oferirà el seu peculiar art culinari amb Cuinats Manela, mentre durant tot el dia hi haurà instal·lades al pati de l'escola diverses estructures musicals.

El cap de setmana que ve (diumenge), també a La Pineda, destaca l'espectacle de flamenc per a nens i nenes El Mago de Oz, a càrrec de la companyia Buo & Maravillas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda