Cultura

Els Pets, Brams, La Pegatina i Lax'n'Busto protagonitzaran l'Acampada Jove 2011

El festival musical organitzat per les JERC se celebrarà entre el 14 i el 16 de juliol i espera rebre 25.000 assistents

Presenta un cartell transversal que reuneix grups internacionals al mateix temps que aposta per la música en català

Els Pets, Brams, La Pegatina, Lax'n'Busto o Dr. Calypso, entre d'altres, actuaran en la setzena edició de l'Acampada Jove, que se celebra del 14 al 16 de juliol a Montblanc i espera igualar la xifra de 25.000 assistents dels últims anys.

El festival que organitzen les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i l'Associació Cultural Acampada Jove comptarà aquest any “amb un cartell transversal” que reuneix grups internacionals però que aposta per la música en català. A més, combina “grans clàssics amb noves bandes emergents del país i grups formats i vinculats al territori”, han destacat els organitzadors durant la presentació de l'Acampada Jove.

En aquest sentit, el dijous 14 de juliol actuaran a l'escenari principal La Gossa Sorda, Bongo Botrako, Skaparates –guanyadors del concurs Música Jove 2010–, The Bojos, Dr. Ring Ding –artista alemany de reggae, ska i dancehall– i el grup Mussols com a fi de festa.

El divendres 15 de juliol serà el torn de La Pegatina, Strombers, Els Pets, Txarangö, Xeic! i Miquel del Roig. Finalment, el dissabte 16 de juliol, l'Acampada Jove comptarà amb l'actuació de Brams, Lax'n'Busto, Dr.Calypso, Dept., els italians Modena City Ramblers i Balkatalan Experience.

El festival també comptarà amb activitats culturals i esportives, xerrades, tallers, debats, actes polítics, així com la final del concurs Música Jove de grups novells en català.

En roda de premsa, el director del certamen, Gerard Gómez del Moral, ha remarcat la importància que “la joventut es mogui, es planti per reivindicar els seus drets” i ha apostat perquè “el tercer cap de setmana de juliol, Montblanc es converteixi en la capital dels Països Catalans i la reivindicació juvenil”.

Precisament, “Plantem-nos” serà el lema de la propera Acampada Jove, que per tercera edició consecutiva se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA