cultura

El Bloc de Senyera estrena el vídeo de Pep Gimeno

En l'enregistrament han participat centenars de persones del poble a instància del grup de joves que formen la candidatura

El Bloc-Compromís per Senyera estrenarà aquest divendres 13 de maig el vídeo 'Romanç de Senyera' en el qual han participat centenars de veïns i veïnes de la localitat. La iniciativa d'enregistrar un vídeo de la cançó recuperada per Pep Gimeno, 'Botifarra', al seu últim disc Te'n cantaré més de mil, sorgeix de la mà del grup de joves que formen la candidatura del Bloc-Compromís el passat 5 abril.

L'objectiu de la iniciativa era fer un homenatge al treball del cantaor de Xàtiva, que ha fet difusió d'aquest romanç per tot arreu de la geografia valenciana i més enllà , alhora que fer gaudir als veïns del seu patrimoni popular i cultural amb l'enregistrament d'un vídeo, proper al format vídeo-clip.

L'acte començarà a les 19 h a la Plaça Sant Fermí de Senyera amb l'actuació de Botifarra en cercavila pel poble cantant albades per a acabar a la Sala Multiusos amb l'estrena i projecció del vídeo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.