cultura

Tot un fenomen

Els Amics de les Arts ompliran dissabte el pavelló de Verges, on ara fa un any van triomfar Manel

Ja gairebé es pot parlar d'alternança per referir-se al duel amistós entre Manel i Els Amics de les Arts. Els primers van estar bona part del 2010 apartats dels escenaris per preparar el seu esperat segon disc i, de passada, deixar el terreny lliure perquè Els Amics de les Arts agafessin el relleu de “gran fenomen del pop català”. Ara, després d'acomiadar-se per una temporada amb dos concerts al Palau de la Música Catalana, els dies 6 i 7 de febrer, Els Amics de les Arts tornaran el relleu a Manel. Ara fa un any, Manel va actuar a la festa major d'hivern de Verges –dedicada a Sant Julià i Santa Basilissa– i van aconseguir un ple tan imponent que fins i tot es va quedar gent al carrer. Dissabte vinent, 8 de gener, Els Amics de les Arts segurament repetiran la proesa: ja s'han venut gairebé totes les mil entrades anticipades –ahir només en quedaven algunes a la botiga Tallaferro (Partisano) de Girona–, que s'han posat a la venda al preu de 10 euros, i la previsió és que dissabte s'exhauriran les que quedin a la taquilla (12 euros), oberta des d'una hora abans del concert, que tindrà lloc al pavelló municipal i començarà a dos quarts de dotze de la nit. Tot seguit hi haurà el grup sabadellenc de rumba i fusió Rauxa.

Avui, La Troba Kung-Fú

Aquest concert, l'últim que oferiran Els Amics de les Arts a les comarques gironines dins la gira Bed & Breakfast, està organitzat per la comissió de festes i l'Ajuntament de Verges, com la resta d'actes de la festa major d'hivern, que aquesta nit també inclourà un altre concert al pavelló, en aquest cas gratuït, amb La Troba Kung-Fú, el grup de versions Mitjanit i Mit & Offen Dj's. Demà, a partir de les sis de la tarda, el pavelló serà l'escenari d'una sessió de concert i ball amb La Selvatana, i divendres al vespre tindran lloc els Pastorets dels Showboys de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

El Truffaut dedica un nou cicle de la Fimoteca a Wim Wenders

Girona
Joan Safont
Periodista i escriptor

“Els polítics tenen pànic de semblar massa intel·lectuals”

Barcelona
festival

Un segon maig amb la força de la paraula

barcelona
la crònica

Tyets: gran victòria i nou disc per al 2025

GIRONA
saló

Comic Barcelona tanca portes amb més de 110.000 visitants

barcelona
Necrològica

Mor l’actor Bernard Hill, el capità del ‘Titanic’ i el rei Théoden de Rohan

barcelona
Xavier Aliaga
Novel·lista

“Necessito passar-ho bé quan escric, provar coses”

Barcelona
LA CRÒNICA

Rebobinar és de nostàlgics

SANT GREGORI
Música

Madonna fa ballar un milió i mig de persones a Copacabana

rio de janeiro