L'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett s'integra al Festival Grec

L'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett, que durant les tres primeres edicions es va fer al poble d'Argelaguer (Garrotxa), es traslladarà, aquest mes de juliol, a Barcelona. De fet, la trobada internacional de dramaturgs emergents d'arreu del món s'integra en la programació del Festival Grec d'aquest any, atès l'èxit de convocatòria dels últims anys, que omplia a vessar l'equipament. Ja hi ha oberta la inscripció en una edició en què intervindran Neil LaBute, Lutz Hübner, Gabriel Calderón, Rafael Spregelburd, Carles Batlle i Xavier Albertí. Serà del 4 a l'11 de juliol.

Els gairebé 80 professionals, del país i de fora, que un cop més convocarà l'Obrador d'Estiu en la seva quarta edició podran gaudir, d'aquesta manera, del programa teatral i cultural del Grec i alhora ajudaran a mantenir aquest festival plenament connectat a les noves mirades i les sensibilitats més joves de la dramatúrgia europea i internacional. La trobada incita al debat entre nous autors d'arreu, a més del seu valor pedagògic.

Les sessions es faran a la Fabra i Coats i es preveu que tinguin un horari adequat que permeti que els assistents puguin assistir sense problemes a les diferents sessions del Grec. Hi haurà lectures obertes al públic. En destaca Valeria y los pájaros, de José Sanchis Sinisterra (fundador de la sala). Coincidint amb l'obrador, la Beckett també tindrà al seu escenari un text d'aquest autor durant tot el juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona