cultura

Duduclown obre l'‘off'

Duduclown, artista apadrinat per la pallassa Alba Sarraute, obrirà avui a mitjanit el festival Fora de Temporada, al bar restaurant Els Jardins de la Mercè de Girona, presentat com l'off de Temporada Alta. Avui i demà tindran lloc les dues primeres vetllades de les quatre de què es compon el festival. A més de Duduclown, que presenta un espectacle titulat Calma, a Els Jardins de la Mercè avui també hi actuaran Julian Bergonzini, que presenta una proposta de dansa titulada Vida; la companyia Verins Escènics, que presentarà El cuento de la lechera, un fragment de la peça De postre François Villon, i els The Guarry Men, amb la proposta humorística que porta el títol de The Guarrymen show.

La programació de demà ha tingut una variació, ja que estava previst que Toni Albà apadrinés la companyia La Banda, que havien de presentar Invisible, però aquesta actuació s'ha hagut de suspendre a darrera hora per un accident d'un dels membres de la companyia. Els substitueix Maaagia, una altra proposta visual, amb un component de màgia, que presentarà Gromic a la mitjanit. Tot seguit, actuaran Creacions Inpulso, amb Arritmia, que barreja música, dansa, poesia i teatre. La companyia Sara i Eu presentarà Fruitopia, i tancarà les dues primeres vetllades de festival la companyia Laiogurt, amb En Pau i la Maria en concert, que barreja la música i el teatre. L'entrada és lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen