Cultura

Liam Gallagher tornarà als escenaris "en un parell de mesos"

El cantant confessa que el seu germà sempre va voler abandonar la banda i que la seva última baralla abans d'un concert i que va acabar amb l'extinció del grup només va ser una excusa

El retorn als escenaris del cantant dels extints Oasis ja és un fet. Liam Gallagher ha confirmat que "en un parell de mesos" tornarà a oferir algun concert amb els membres del grup que va formar amb el seu germà. Tot i això, tindrà la deferència de canviar-li el nom, cosa que encara no sembla que tingui decidida.

Durant una entrevista en una ràdio italiana, Liam Gallagher ha confessat que troba a faltar sortir de gira i cantar en directe, però que en "un parell de mesos" tornarà a fer-ho. "Sempre trobo a faltar cantar cançons. Trobo a faltar la gent", ha afegit.

Liam ha explicat que ja està escrivint noves cançons amb la resta de membres que abans conformaven Oasis, excepte, evidentment, el seu germà Noel Gallagher, i que allò que publiqui no es farà sota el nom de la seva anterior banda, perquè aquesta s'ha acabat.

Parlant sobre la ruptura d'Oasis, el cantant ha considerat que el seu germà sempre va voler abandonar la banda i que la seva última baralla abans d'un concert i que va acabar amb l'extinció del grup només va ser una excusa.

"Crec que el nostre noi volia anar-se'n. Però l'hi hauràs de preguntar quan vingui i presenti el seu treball en solitari. Discutim, però havíem tingut baralles molt pitjors, sobre coses més importants", ha explicat.

"Crec que volia anar-se'n, que volia una cosa diferent, però no tenia pilotes per dir-l'hi a la banda o als fans", continua Liam, que ha donat detalls concrets d'aquella baralla que va acabar en ruptura i en què, efectivament, es van trencar diverses guitarres.

"No sobre ell, però m'hagués agradat", assenyala amb sorna el cantant, que diu que tot va esclatar quan Noel li va trencar una guitarra que li havia regalat la seva dona i ell va agafar un dels instruments del seu germà i l'hi va trencar, tot i que es penedeix, perquè en el fons, també ho estava pagant ell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.