Música

música

La 20a FiM Vila-seca oferirà 39 propostes musicals, amb un 92% d’estrenes o novetats

Sota el lema ‘Demà és ara’, la fira tindrà lloc del 16 al 19 de maig com a aparador de referència del sector musical pel que fa a espectacles familiars i creadors emergents

La FiM, la fira de música emergent i familiar de Vila-seca, celebrarà la seva 20a edició del 16 al 19 de maig, amb un total de 39 propostes musicals que oferiran 55 actuacions gratuïtes als 8 escenaris repartits per aquesta localitat tarragonina. Més de 150 artistes participaran a la fira, amb un 65% de propostes formades o liderades per dones i un 92% d’estrenes o novetats.

Alba Armengou, Andreu Peral, Apel·les Carod, Belén Natalí, Carla Collado, Carmen y Maria, Dianka, Elena García, Eloi Duran, Filipin Yess, Kuu, La Niña Paracaídas, Les Testarudes, LLUM, Mama Dousha, Sandra Monfort, Sara Aldana i VITTARA formen la programació de música emergent.

Pel que fa a les propostes per a tots els públics, aniran a càrrec de 2princesesbarbudes, Alba Careta i Henrio, David Font Forcada, December Quintet, Kune Teatre, La Curiosa, La Ludwig Band, La Menuda Produccions, Landry, Parcours, Pentina el Gat, Pep Farrés i Guillem Martí, Ramon Prats, Sound de Secà, The Penguins-Reggae Per Xics i Txalap.art.

L’accés als concerts de la FiM és lliure i gratuït i només requerirà reserva prèvia per als espectacles amb aforaments reduïts. La FiM comptarà amb un total de 8 espais de programació: el castell de Vila-seca, el celler de Vila-seca, el parc de la Formiga, l’auditori Josep Carreras, l’auditori Alcalde Josep Malapeira, el magatzem i trencadora d’avellanes Cal Parera i la plaça de Voltes.

La programació artística de la FiM es completa amb la Programació OFF, comissariada pel Conservatori de Vila-seca i per l’Associació Rodautors, on també hi participaran grups locals de Vila-seca de diferents estils i formacions. Aquestes actuacions tindran lloc a la plaça de Voltes, al parc de la Formiga i pels carrers de Vila-seca els dies 17 i 18 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia