Música

música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

Organitzat per No Track Id, tindrà lloc dissabte vinent a la sala Las Vegas de Sant Feliu, amb una quinzena d’artistes, entre ells Headbirds, Titi Calor i la col·laboració entre Julian Ess i Freeas

La sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols serà dissabte vinent, 23 de març, l’escenari de la primera edició del festival Guixolstronic, que oferirà dotze hores de música electrònica, de les 5 de la tarda fins les 5 de la matinada, amb el banyolí Headbirds, la barcelonina Titi Calor i la col·laboració en els plats o B2B entre el francès Julian Ess i el ripollenc Freeas, com a plats forts d’un festival que aposta clarament “pel talent nacional i local”. La promotora No Track Id, dirigida per Aleix Mundo, ha impulsat aquest nou festival, amb dos escenaris, un interior i un exterior, i un cartell format per 15 artistes. La sonorització anirà a càrrec d’Optim Audio, empresa especialitzada en música electrònica que portarà equips amb una potència de 24.000 watts de la marca Turbosound. En el currículum d’Optim Audio hi ha, per exemple, la sonorització d’un dels escenaris del Monegros Desert Festival.

El cartell del festival inclou també Kike Guardiola B2B Carlos Coca, que obriran el festival amb un set de house fresc; Ricard Garrosset B2B Emnis, que es mouran entre el tech-house i el techno; Lydia Vilas, amb una sessió de house i progressive house; el techno fosc amb tocs d’electro de Rebe Complot; el dark disco amb pinzellades de post-punk d’Artiic; el techno hipnòtic de Jimmy Tomàs; el guixolenc D. Leonardo amb un set de house i tech-house; l’artista gironí multidisciplinari Ferran Valls, que sota el seu alter ego Munro Leaf oferirà una sessió eclèctica de techno clàssic, i el tech-house del jove dj palamosí Pablo Riera.

Encara queden entrades anticipades, al preu de 15 euros –17 euros, a partir del dimecres 20– a la pàgina web vivetix.com . També hi haurà entrades el mateix dia del festival, al preu de 19 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona