Música

música

Mayte Martín, Mishima, Sopa de Cabra, Andrea Motis i Guillem Gisbert, al 17è Portalblau

El festival de l’Escala programa més d’una vintena de propostes de música, teatre, poesia, art i pensament, entre el 18 de març i el 8 de setembre

El festival Portalblau de l’Escala tindrà com a caps de cartell Mayte Martín, Andrea Motis, Mishima, Sopa de Cabra, Ginestà, Figa Flawas i Guillem Gisbert. El certamen, que celebrarà la 17a edició del 18 de març al 8 de setembre, també comptarà amb les actuacions de Júlia Colom, la soprano siriana Assel Massoud amb Ahmad Dyab i Manel Ruiz, Ju, Henrio, Meritxell Neddermann i Mama Dousha. A més, oferirà un espectacle al carrer de la Companyia Sergi Estebanell, Love For Free, i un podcast dirigit per Lucía Lijtmaer i Isa Calderón, amb la col·laboració de Marc Giró, sobre els límits de l’humor. Com a novetat d’aquest any, s’estrena un cicle de conferències, Mirades blaves, per subratllar la importància d’un futur inclusiu i sostenible a través de l’art, la cultura i el diàleg. Hi participaran ponents com ara Carles Duarte, Dolors Bramon, Gemma Carbó, Miquel Curanta, Marta Esteve, Lurdes Boix, Rosa Duran, Miquel del Pozo, Mireia Calafell i Raül Garrigasait. També es farà un taller de creació musical sobre rap a l’institut El Pedró, dirigit per Babaflow, que promou l’expressió artística dels alumnes de tercer d’ESO i reflexiona sobre les migracions a la Mediterrània.

Organitzat per l’Ajuntament de l’Escala, el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) i TEM Productions, el festival arriba a la 17a edició “amb un clar compromís cultural, social i mediambiental, que es fa palès tant en la visió artística com en la gestió i organització de l’esdeveniment”, segons els seus promotors.

Portalblau , el Festival de Música i Art a la Mediterrània, inclourà més d’una vintena de propostes que tindran lloc a diferents espais de l’Escala i Empúries: la Mar d’en Manassa, l’Alfolí de la Sal, el Jardí Clos del Pastor, la Riba, la Plaça Víctor Català, el Port de la Clota i el Fòrum romà del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. Concretament, Ginestà, Mishima i Mayte Martín actuaran a la Mar d’en Manassa del 2 al 4 d’agost, i Sopa de Cabra, Figa Flawas amb Mama Dousha obrint la nit, Andrea Motis i Guillem Gisbert ho faran al Fòrum Romà del 8 a l’11 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA