Música

girona

La canadenca Julie Arsenault obrirà dissabte el cicle L’Esbarzer de l’Ateneu 24 de Juny

El cicle inclourà sis concerts, amb taquilla inversa, protagonitzats també per Smoking Bambino, Anna Rodrigo, Ariana, el nord-irlandès Matthew McDaid i Eric Fuentes

L’Ateneu 24 de Juny de Girona continua els concerts de l’any 2024 amb L’Esbarzer, un cicle de sis concerts, amb taquilla inversa, que començarà dissabte vinent, 9 de març, amb l’actuació de la cantautora canadenca Julie Arsenault, que hi presentarà el seu últim disc, Nothing Sweeter (2023). Tots els concerts tindran lloc els dissabtes fins al 27 d’abril, a les 8 del vespre, al local del carrer Ferreries Velles, número 11.

L’Esbarzer continuarà el 16 de març amb el gironí Smoking Bambino i les cançons del seu recent i esplèndid primer disc en català, Llampigots i bufarandes. Després del parèntesi de la Setmana Santa, la cantant i compositora Anna Rodrigo actuarà el 6 d’abril a l’Ateneu 24 de Juny amb els Aleatorials, un power trio de baix, guitarra elèctrica i bateria. Rodrigo, que hi presentarà el seu disc De dilluns a diumenge, té una llarga trajectòria musical com a membre de Cor de Teatre i el Cor de Noies de l’Orfeó Català i també com a director de la Coral feminista de l’Ateneu Salvadora Catà de Girona.

Ariana Ramírez, jove cantant de Sarrià de Ter que artísticament es presenta només com Ariana, actuarà el 13 d’abril a l’Ateneu 24 de Juny, on presentarà en format de banda el seu primer disc, Hysteria (2023), entre el pop i el rock alternatiu, però també “amb tocs jazzístics i una certa ànima soul”, segons els responsables del cicle.

Nascut i crit a pocs quilòmetres de Belfast, Matthew McDaid es va traslladar amb la seva família a Rupit el 2005. Deu anys més tard, en Matthew va debutar discogràficament amb l’EP Crowded by Silence. A part d’una trajectòria en solitari sempre ascendent, també és membre del supergrup Riders of The Canyon, juntament amb Joana Serrat, Roger Usart i Víctor Partido. El 20 d’abril actuarà en solitari a Girona.

El 27 d’abril, tancarà aquesta edició de L’Esbarzer un músic català de llarga i prolífica trajectòria, Eric Fuentes, conegut sobretot per haver estat líder dels memorables The Unfinished Sympathy i també autor de diversos discos en solitari, l’últim dels quals és Hostia y perdón (2022).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència