Música

Música

Dudamel, London Symphony Orchestra, Suzuki i Midori, grans noms del BCN Classics

Gustavo Dudamel oferirà dos concerts amb la London Symphony Orchestra, un al Palau de la Música i un altre extraordinari al Liceu

Aquesta novena edició inclourà deu concerts que se celebraran d’octubre de 2024 a maig de 2025, al Palau de la Música Catalana

BCN Clàssics presenta una temporada 24/25 molt completa amb grans noms internacionals en la que es combinen solistes, directors i orquestres de primer nivell. Aquesta 9a edició inclourà deu concerts que se celebraran d’octubre de 2024 a maig de 2025, al Palau de la Música Catalana i un esdeveniment únic al Gran Teatre del Liceu.

Una de les sorpreses d’aquesta temporada serà el doble concert del director Gustavo Dudamel amb la London Symphony Orchestra. Amb una primera parada al Liceu, acompanyats de la reconeguda soprano Marina Rebeka; i en una segona cita al Palau de la Música, per escoltar la Simfonia Tità de Gustav Mahler.

Directament des de Japó, els directors Masaaki i Masato Suzuki dirigiran el monumental Rèquiem de Mozart; i es celebrarà la Gala del 50è aniversari dels 12 violoncel·listes de la Filharmònica de Berlín. Es gaudirà de nou amb la unió de l’Orfeó Donostiarra i l’ADDA Simfònica Alicante per escoltar la cèlebre cantata Carmina Burana de Carl Orff i es podrà reviure un magnífic recital del pianista Evgeni Kissin.

Una nova edició amb gran presència femenina amb tres grans violinistes: Lisa Batiashvili inaugurarà aquesta nova temporada; Midori estarà acompanyada de l’Orquestra de la Suisse Romande; i Patricia Kopatchinskaja celebrarà el centenari de Pierrot Lunaire. La directora Emmanuelle Haïm estarà al capdavant de Le Concert d’Astrée, i la soprano Serena Sáenz interpretarà un conjunt d’àries i cançons amb el guitarrista Pablo Sainz-Villegas.

Cicle KM0

BCN Clàssics aposta per la programació de proximitat amb el cicle Km0, un total de quatre concerts protagonitzats per intèrprets i autors del nostre país.

Els primers seran el pianista català instal·lat a Nova York, Albert Cano Smit, i la violinista Anna Urpina acompanyada de clavecí. També hi haurà el percussionista Miquel Bernat, per tancar amb la flautista Júlia Gállego. Els concerts Km0 són gratuïts per als abonats, per reconèixer la seva fidelitat i confiança.

Els abonaments de la nova temporada de BCN Clàssics i les entrades per al concert extraordinari sortiran a la venda el 5 de març. Per les entrades soltes de la resta de concerts caldrà d’esperar fins al 2 de maig. Es poden adquirir a través del web bcnclassics.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid