Arts escèniques

arts escèniques

Tretze teatres de les comarques gironines oferiran 3.780 butaques a la campanya Cap Butaca Buida

Hi participaran teatres i auditoris de Banyoles, Besalú, Cassà de la Selva, Girona, Lladó, Palafrugell, Roses, Sant Joan de les Abadesses, Sant Joan les Fonts, Salt i Torroella de Montgrí

Tretze teatres i auditoris de les comarques gironins s’han sumat a la primera edició de la campanya Cap Butaca Buida, que vol assolir el “gran repte” d’omplir 60.457 butaques de 145 espais escènics de tot el país que oferiran al públic 176 espectacles en cartellera per al pròxim dissabte 16 de març. A les comarques gironines, s’hi han sumat tretze teatres i auditoris, i entre tots els espais oferiran un total de 3.780 butaques. Cap Butaca Buida, que vol assolir un rècord a nivell internacional com “un repte de país”, servirà per donar el tret de sortida dels actes de celebració de la Setmana Mundial del Teatre. Vol ser la “primera llavor” de la que esdevindrà la futura Diada Nacional del Teatre, una mena de Sant Jordi de les arts escèniques.

Els espais gironins

A les comarques gironines, els espais adherits a la campanya i els espectacles que s’hi faran aquell dia són el Teatre Municipal de Banyoles, amb Not Talent, de Judit Martín; la sala polivalent Cal Tronc de Besalú, amb Quan no tocàvem de peus a terra, de Circ Pistolet; la Sala Centre Recreatiu de Cassà de la Selva, amb Cafè Dulcinea. Commemoració del centenari de la defunció d’Àngel Guimerà, i Girona, on hi haurà dos equipaments: La Planeta, amb l’obra Pes mort, de MeriYanes Produccions, i l’Auditori, on actuarà el cantant Triquell.

A Lladó, hi haurà el Teatre Sindicat, amb Tres en un banc, un text de Rik Gabriëls interpretat per Alfons Gumbau, Jaume Alsina i Salvador Torres, i a Palafrugell es podrà veure Un tal Quixot, de Cascai, al Centre Fraternal, i La veritable història dels tres porquets, de la Companyia Xip Xap, al Teatre Municipal.

Al Teatre Municipal de Roses, s’hi ha programat Poetes-Els clàssics, amb Joan Massotkleiner i Anna Godoy; al Teatre de Salt, Macho grita. Crónica de mi propia ignorancia sobre la historia de España, d’Alberto San Juan; al Teatre Centre Catòlic de Sant Joan de les Abadesses tindrà lloc la representació de l’espectacle familiar Les aventures del lleó vergonyós, de la companyia El Pot Petit, i al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts es portarà a terme un xou d’humor i d’improvisació a càrrec de la productora Del Gremi, d’Anna Aumatell. Finalment, a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí tindrà lloc la 3a edició del Festival Sóc de dansa urbana i fusió.

Les entrades per a tots aquests espectacles es poden adquirir a través del web www.capbutacabuida.cat , on es va actualitzant constantment la quantitat d’entrades que encara queden disponibles. Ara mateix en queden 39.949.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid