Música

música

El Recòndit programa 20 concerts als pobles més petits del Pla de l’Estany

Xavi Sarrià, Cesk Freixas, La Ludwig Band, Judit Neddermann, Marina Rossell, Andrea Motius i Ferran Palau són alguns dels artistes que hi actuaran

La quarta edició del Recòndit programarà 20 artistes entre març i juliol als municipis de menys de 2.000 habitants del Pla de l’Estany. Organitzat per la promotora gironina La Tornada amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i els municipis participants, el Recòndit ha presentat aquest vespre a Sant Miquel de Campmajor el cartell de 2024, que inclou artistes com ara Xavi Sarrià, Cesk Freixas –tots dos dins les seves respectives gires de comiat–, _juno, La Ludwig Band, Judit Neddermann, Marina Rossell, Andrea Motis & Carla Motis, Ferran Palau, Enric Montefusco, Mama Dousha, Guillem Roma, Joan Garriga, Roger Padrós i Gemma Humet, entre altres artistes.

El Recòndit manté l’aposta per descentralitzar la cultura i portar la música en directe als pobles petits i es celebrarà als set municipis menys poblats del Pla de l’Estany: Camós, Crespià, Esponellà, Palol de Revardit, Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls. A més, tots els concerts es faran a l’aire lliure i en espais naturals o patrimonials de la comarca per posar-los en valor. Dels setze concerts programats, set són gratuïts i la resta tenen una entrada que costa entre 12 i 15 euros, amb l’excepció del concert a Esponellà de _juno, el grup format per Zahara i Martí Perarnau, que tindrà una entrada de 20 euros. Tota la programació del Recòndit apareix detallada en una de les imatges que il·lustra aquest article.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia