Comunicació

televisió

TV3 emetrà divendres l’especial ‘40 anys i una nit’

TV3 celebra avui els 40 anys de les primeres emissions regulars amb una gala especial que tindrà lloc al plató 1 de les instal·lacions de Sant Joan Despí. Aquest acte es convertirà en el programa 40 anys i una nit, que s’emetrà el proper divendres, segons ha comunicat la cadena a l’agència Efe.

Serà una vetllada de “retrobaments especials” que reviurà els millors moments de la història de la televisió pública, amb molt de pes de la música. El programa 40 anys i una nit tindrà el periodista Albert Om com a mestre de cerimònies i comptarà amb la participació d’un centenar de cares conegudes de l’audiència de TV3 com ara Mari Pau Huguet, Joan Pera, Marc Ribas, Laura Escanes, Carlos Cuevas, Judit Martin, Alba Florejachs, el Titó...

Hi haurà retrobaments especials com el de Joel Joan i Jordi Sánchez, els protagonistes de la popular sèrie Plats bruts, i els d’Andreu Buenafuente, Jordi Évole i Estopa, que van coincidir el 1999 a La cosa nostra. També es reuniran Rosa Andreu, Toni Soler i Albert Om, que feien Malalts de tele.

Gràcies a la intel·ligència artificial “s’ha aconseguit recrear una situació televisiva amb un dels actors i humoristes més estimats del país com a protagonista, que es podrà veure durant la gala d’aniversari”. No han dit el nom però tot apunta a que serà l’enyorat Pepe Rubianes.

La presidenta de 3Cat, Rosa Romà, ha assenyalat que entre el 16 de gener del 1984 i l’actualitat “hi ha quaranta anys de diferència, quaranta anys d’història d’èxit d’una televisió pública que és molt més que un mitjà de comunicació”. A parer seu, “TV3 ha estat clau en la cohesió de la societat catalana, sempre des de la vocació de servei públic i de promoció i defensa de la llengua i la cultura catalanes, missions que compleix amb excel·lència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA