Arts escèniques

Un treball de recerca de batxillerat puja a l’escenari

El gironí Ignasi Barris, de 18 anys, estrena aquest cap de setmana el seu espectacle ‘Futur jo. El musical’ a La Planeta, amb les entrades exhaurides

El jove estudiant gironí Ignasi Barris, de 18 anys, debuta aquest cap de setmana a la sala La Planeta , de Girona, com a autor, director, compositor de la música i un dels intèrprets de la seva primera obra de teatre musical, que és també el resultat del seu treball de recerca de batxillerat quan estudiava a La Salle de Girona. Estimat jo. El musical, es representarà a La Planeta divendres i dissabte, a les 8 del vespre, amb les entrades ja exhaurides. El repartiment de l’obra es completa amb Isolda Fita, Xènia Thió, Rut Pi, Jana Garcia i Laia Torres, que es van trobar amb Ignasi Barris al taller de musicals de l’Escola de Música Moderna de Girona. Tots canten en directe sobre les bases gravades al Soundclub Studio de Salt per Joan Barris, Marc Parés, Jordi Quintà, Ignasi Barris i Lluís Costa.

“És la història d’un noi de 18 anys, en Bru, que es troba al mig d’una crisi existencial perquè no sap ben bé què fer amb el seu futur. Llavors es troba un diari personal amb escrits de dues noies del passat, que també parlen dels seus propis problemes i experiències com a adolescents, no tan diferents dels que afronta en Bru. Això ajudarà el noi a conèixer les seves arrels i a entreveure possibles sortides dins del caos eixordador en què s’ha convertit la seva existència”, explica Ignasi Barris, que actualment estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, però no descarta continuar amb l’aventura teatral que inicia ara. Les cançons del musical es poden escoltar a les principals plataformes com ara Spotify .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA