Llibres

Torna la fira del conte de Medinyà

La 13a edició del certamen comença el diumenge 17 de setembre i programa exposicions, tallers, conferències, presentacions de llibres, reconeixements a personalitats i activitats infantils

La 13a edició de la fira del conte de Medinyà arriba el diumenge 17 de setembre amb l’objectiu de crear un punt de trobada per a totes aquelles persones —infants, joves i grans— que gaudeixen del gènere artisticoliterari.

L’esdeveniment estava previst perquè se celebrés el mes de maig, però a causa de la puja es va haver d’aplaçar. Així mateix, la fira del conte comptarà amb una àmplia varietat d’activitats, com taules rodones amb escriptors reconeguts, presentacions de llibres i tallers d’escriptura creativa, segons manifesta l’organització del certamen a través d’un comunicat. A més, es faran visites a biblioteques i escoles per promoure la lectura entre els més joves.

D’aquesta manera, apunten que el públic podrà gaudir de lectures, xerrades, tallers d’escriptura i activitats per als més petits. Enguany, l’enfocament estarà a promoure la literatura catalana i donar suport als autors emergents de la regió. Algunes de les figures destacades que es presentaran a la fira inclouen l’autora best-seller Clara Rodríguez, el poeta local Martí Esteve i l’escriptor de llibres infantils Carla Pujol.

A més de les presentacions d’autors, els visitants podran participar en concursos de relats curts i experimentar amb la narrativa en diferents tallers. Per a més detalls sobre l’esdeveniment i la programació completa, podeu consultar el lloc web de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia