Cultura popular

La festa major de Begudà clou amb èxit de participació activa

El programa ha aplegat una gran diversitat d’activitats

L’Ajuntament de Begudà fa una bona valoració de la seva festa major, celebrada el divendres 28 fins al diumenge 30 juliol, ja que ha acollit un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. El divendres l’acte va començar amb una sessió de Cinema Rural a la Fresca al Centre Sociocultural, que va aplegar a moltes persones amb ganes de passar la nit amb la comèdia “Padre no hay más que uno 3”. Els assistents van poder gaudir d’entrepans km 0 de Ka’l Tit i la seva food truck.

Seguidament, el dissabte a les 17.30 h, l’esperada actuació de màgia de Pere Rafart va captivar a grans i petits amb el seu espectacle fascinant, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat. Després, es va jugar el tradicional partit de futbol de Solters contra Casats, que va finalitzar amb un contundent 5-0 a favor dels Solters i l’entrega de trofeus corresponents. A les nou del vespre, la pista del Sociocultural es va omplir amb l’ambient festiu del sopar popular, seguit d’un animat ball a càrrec del grup de música osonenc Sol de Nit.

El diumenge 30 de juliol, la jornada va començar a dos quarts d’onze del matí amb una missa solemne a l’església de Santa Eulàlia, que va comptar amb l’actuació de la Coral Polígala. En acabar, es va celebrar el tradicional ball de capgrossos, amb la presència destacada d’en Cosme i l’Eulàlia, acompanyats d’un vermut popular. Posteriorment, es va realitzar la presentació dels capgrossos creats pels infants dels nuclis de Begudà, Sant Cosme i Aiguanegra, amb l’ajuda generosa dels Gegantons de la Canya. El resultat d’aquest taller col·lectiu va ser aclamat per tothom i va donar un toc especial a la festa. Per tancar l’esdeveniment, a partir de dos quarts de sis de la tarda es van dur a terme diverses activitats lúdiques per a totes les edats, amb l’animació sempre vibrant de Migueli i el servei de barra de Ka’l Tit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència