Música

música

Carlota Baldrís estrena demà una obra a Sant Pere de Rodes

La 23a edició del Festival de Música de Sant Pere de Rodes s’inaugurarà demà dissabte i tindrà lloc fins al 26 d’agost, amb un total de 14 concerts de música clàssica al monestir i dos concerts dins de l’anomenat Festival Off, a l’Espai Port del Port de la Selva. Aquest any, i seguint el camí iniciat l’any passat amb l’estrena d’una obra commemorativa del mil·lenari del monestir, el festival també ha encarregat una peça, aquest cop a la compositora catalana Carlota Baldrís , que fa referència a la galilea de l’església del monestir, i que s’estrenarà demà en el concert inaugural, a càrrec de la Coral Càrmina dirigida per Daniel Mestre i amb Emili Blasco al piano.

El festival, organitzat pels pianistes Carles Lama i Sofia Cabruja, inclou diversos concerts de piano, a càrrec d’Artem Kuznetsov, guanyador de Victory Award de la Carles & Sofia International Competition; Albert Tiu, Antonio di Cristofano, Jan Bartos i Dinis Schemann i Aljosa Jurinic, a més de Mateu Peramiquel a l’Off Festival, interpretant obres de Ludovico Einaudi. Hi haurà diversos concerts de música de cambra, a càrrec del trio Gershwin-Gornowski-Tyshayeva, el violinista Oscar Bohorquez i el flautista Claudi Arimany, entre altres intèrprets, a més de la gala d’òpera que clourà el festival amb Mireia Pintó, Roger Padullés i Valdislav Bronevetsky. Els dies 12 i 13 d’agost tindrà lloc una nova edició dels concerts And the winner is..., en què Carles & Sofia Piano Duo i l’Orquestra Solistes de Catalunya, dirigida per Andi Zdrava, interpretaran música de pel·lícules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia