Música

El Macroclima torna amb una gran aposta musical i gastronòmica a la Vall de Camprodon

La segona edició del festival de música proposa un Espai Esfèric renovat, una quinzena de concerts i una àmplia selecció de tapes i degustacions gastronòmiques

El Macroclima, festival de música, gastronomia i cultura de Camprodon, començarà el 28 de juliol oferint una gran oferta gastronòmica i un espai village renovat. Amb una vintena de restaurants i establiments locals, els assistents podran gaudir de tapes i degustacions específicament creades per al festival. L’Espai Esfèric serà el centre d’activitats gratuïtes, amb concerts en directe, servei de bar i un ampli ventall gastronòmic. Els concerts a l’escenari principal inclouran artistes com Mishima, Miki Núñez, Blaumut i Elena Gadel. Es preveu una gran assistència amb més de 1.000 espectadors per a cada dia del festival.

El Macroclima demostra, un cop més, el seu compromís amb el territori, apostant per connectar el festival amb l’excel·lent teixit gastronòmic de la Vall de Camprodon. A més dels establiments locals, la zona village acollirà La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.

L’Espai Esfèric estarà obert durant tot el festival, del divendres al diumenge, des de les 20 h fins a les 22 h, abans dels concerts. Així mateix, destaquen les actuacions de Maria Florit, cantautora menorquina; Àlex Pérez, cantant, músic i productor; Anna d’Ivori, procedent de Tarragona; i Roserona, originària de Cardedeu i que acaba de publicar el seu primer EP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia