Música

MÚSICA

Pinchas Zukerman i Miklós Perényi, en el 42è Festival Pau Casals del Vendrell

El violinista Pinchas Zukerman, el violoncel·lista Miklós Perényi i el pianista Richard Goode són alguns dels noms més destacats de la 42a edició del Festival Internacional de Música Pau Casals, que s’inaugura avui i commemora el 50è aniversari de la mort de Casals. Organitzat per l’Auditori Pau Casals de l’Ajuntament del Vendrell amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals i de l’Associació Amics de l’Orgue del Vendrell, el festival ha programat fins al 22 de juliol 14 concerts d’artistes nacionals i internacionals, més algunes activitats complementàries.

El concert inaugural anirà a càrrec, aquest vespre, del Trio Zukerman: una formació de violí, violoncel i piano, com la que Casals va formar durant molts anys amb Cortot i Thibaud, i després també amb altres músics.

El director artístic del festival , Bernard Meillat, també destaca altres concerts, com ara el de demà, dissabte, en homenatge a Casals, que també aplegarà Zukerman, juntament amb la viola Sara Ferrández i el violinista Yamen Saadi; el del violoncel·lista Miklós Perényi, que serà el 22 de juliol juntament amb Dénes Varjon al piano, i el del pianista Richard Goode que serà el 20 de juliol. L’Orquestra i Solistes del Festival Pau Casals també oferiran diversos concerts, el dimarts 11 a la plaça Nova i els dies 12, 14 i 15 de juliol a l’Auditori. També destaquen el concert de l’organista Bernard Foccroulle, especialista en l’obra de Bach, el dia 17 a l’església, i l’estrena de la versió que Albert Guinovart ha fet d’El carnaval dels animals, de Saint-Saëns, el dia 21.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid