Cinema

Cultura

Mor l’actriu i presentadora de televisió Carmen Sevilla

Tenia 92 anys i des del diumenge passat estava ingressada a un hospital madrileny

Segons ha confirmat el seu fill a l’agència EFE l’actriu Carmen Sevilla ha mort aquest dimarts a l’edat de 92 anys.

Va néixer a Sevilla l’any 1930 i amb tan sols 13 anys va començar la seva trajectòria artística com a ballarina a la prestigiosa companyia Estrellita Castro. Amb 17 anys va debutar a la gran pantalla amb un petit paper a Serenata Española i el 1950 va ser la protagonista de Jalisco canta en Sevilla. A partir d’aquí la seva carrera despunta i comença a actuar fora d’Espanya, entre les pel·lícules que va participar destaca el seu paper a The Glass Ceiling (1971), on va ser guardonada pel Círculo de Escritores Cinematográficos a la millor actriu, i Marc Antoni i Cleòpatra que va actuar al costat de Charlton Heston. A part del vessant artístic també va ser presentadora de televisió i als anys 90 va presentar el Telecupón, o el programa Cine de Barrio.

L’any 2009 va ser diagnosticada d’alzheimer i amb els anys va anar perdent completament la memòria. A conseqüència de la malaltia des del 2015 estava ingressada a una residència de Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia