Arts escèniques

El Poliorama serà, per un dia, el Moixiganga de ‘Pares normals’

Davant la demanda del públic, el 16 de febrer, es convida a cantar les cançons del musical dels Amics de les Arts

L’espectacle arrenca a la sala de karaoke Moixiganga dels pares del protagonista

Dos psicòlegs fan teràpia i expulsen les tensions de la feina a la sala de karaoke Moixiganga. El seu flil, un advocat que està fent carrera a un bufet americà, els va a veure per celebrar els 25 anys del local. Quan hi arriba, la festa està desfermada amb una coreografia que l’atrapa i els pares cantant a tot pulmó. Cantar ventila els pulmons i refresca el cervell. Un accident, en aquell precís moment, trastocarà per sempre més la vida d’questa família en una comèdia musical amb cançons dels Amics de les Arts i llibret de Marc Artigau i Minoria Absoluta. El musical, que es va estrenar al novembre, allarga temporada fins al 26 de febrer. Dijous, 16 de febrer, s’ha reservat per a una sessió especial en què els espectadors podran cantar les cançons del muntatge en versió karaoke, com si fossin al Moixiganga.

L’espectacle, que ha estat un dels èxits d’aquest Nadal a la cartellera, ja ha superat els 20.000 espectadors en la seva temporada al Poliorama i prepara el seu comiat. Al Nadal, juntament amb Golfus de Roma, Bye bye, monstre i El petit príncep van defensar els musicals en gran format per a tots els públics en català en front dels que es representen en castellà: Grease (Tívoli, en cartell fins al 12 de febrer) que va substituir Ghost, el musical; Pretty woman (es preveia allargar tot l’any però sembla que s’acomiadarà al mar); i el concert de cançons de Mecano en pàtina de musical Cruz de navajas a Cúpula Arenas (que va acabar el 8 de gener). Tot i que la majoria d’’espectacles de la cartellera a Barcelona sigui en català, el fet que els teatres de major aforament apostin per productes en castellà fa que la balança d’espectadors finals s’apropi, any a any, a un empat tècnic entre les dues llengües .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen